Een functioneel dak is een beleving

Door daken te zien als een uitbreiding van gebruiksoppervlakte, gaat een wereld aan mogelijkheden open. Of je er nu gasten ontvangt, een tuin aanlegt of allebei: een multifunctioneel dak biedt letterlijk en figuurlijk een verrassend perspectief!

Lees verder

Het levert het nodige comfort op

Het dak benutten is prettig, zowel op het dak als in het gebouw. Zo verlaagt een multifunctioneel dak met begroeiing en/of waterberging de binnentemperatuur op warme dagen en dempt een zachter oppervlak omgevingsgeluid.

Lees verder

Besparen op energiekosten

Het dak leent zich uitstekend voor het duurzaam opwekken van energie. Dat kan aanzienlijk schelen op de energierekening. Door (ook) begroeiing toe te passen, wordt bovendien de levensduur van het dak verlengd.

Lees verder

Een goede uitstraling naar buiten

Door bij het aanleggen van een recreatieruimte ook direct te denken aan energie, begroeiing en wateropslag, is het dak niet alleen bruikbaar maar ook ecologisch verantwoord. Dat is aantrekkelijk voor zowel gebruikers als omwonenden!

Lees verder


Is uw dak geschikt?

Uw dak biedt meer mogelijkheden dan u misschien voor mogelijk houdt. Het stappenplan laat de belangrijkste zaken zien waar u op moet letten bij het aanleggen van een multifunctioneel dak, zoals de constructiesterkte, regelgeving en veiligheid.

Lees Verder